Dagje weg

Wil je Hillywood Tours combineren met andere leuke activiteiten in Hilversum?

Dagje weg

Combineer de Hillywoodtours met een van de vele andere activiteiten op en rondom het mediapark.

In Hilversum beleef je altijd wat!

Naast de Hillywoodtours is er van alles te doen. Zo kun je een autotour maken langs de huizen van de bekende nederlanders, op de koffie bij Gordon’s Blushing en shoppen in het bruisende centrum van Hilversum.

Eten en Drinken

Op het mediapark zijn tal van eetgelegenheden zo kunt u voor heerlijke broodjes terecht bij Bar Boon of de AH to go. Ook voor diegene die lekker willen dineren is er een gezellig restaurant T’Pandje.

Op 10 minuten lopen vindt u het centrum van Hilversum waar meer dan 25 restaurants te vinden zijn.

Hieronder kunt u onze aanbevelingen vinden voor een gezellig terrasje of hapje eten.

Eetcafé 't Pandje

Mediapark
Miesbouwman boulevard 131,
1217 DX Hilversum

Eetcafé ’t Pandje is een gezellig eetcafé met restaurantwaardige gerechten die qua kwaliteit en prijs in balans zijn.

Dat wordt veelvuldig door onze gasten bevestigd die zich bij ons thuis voelen en die wij behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden, namelijk met vriendelijkheid en respect.

Bij mooi weer is het goed vertoeven op het gezellige en ruim opgezette terras van ons eetcafé terwijl u van een lunch, borrel of diner geniet!

Dat kan bij minder mooi weer in ons knusse eetcafé dat zich in de bosrijke omgeving van het Goois natuurreservaat bevindt waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Door het dichtbij gelegen Mediapark is ons eetcafé de perfecte stek om even snel een hapje te gaan eten voordat een liveshow of televisieopname begint.

Bar Boon

Mediapark
André van Duinboulevard 7
1217 WH Hilversum

BAR BOON werkt met kwalitatieve ingrediënten van zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers.

Begin je de dag met een versgebakken pain-au-chocolat? Of toch liever met overnight oats en blauwe bessen?

Lunchen bij BAR BOON doe je met een kikkererwten-salade of met een BLT. Daar kun je natuurlijk ook nog een sapje of green monster-smoothie bij nemen.

Onze producten worden dagelijks vers op locatie gemaakt en verpakt. Ons assortiment is daardoor ook heel geschikt voor take-away.

Grand Café Beeld & Geluid

Mediapark
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Onder de naam Eten en Drinken biedt Beeld & Geluid je een sfeervol Grand Café en een Espressobar.

Dé plek waar je tijdens je bezoek aan het museum even kunt bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Maar ook een goede plek om af te spreken voor een zakelijke lunch of overleg op het Media Park. 

Bij mooi weer kun je ook terecht op ons heerlijke buitenterras aan het water. Kom en geniet van een koude of warme lunch mét uitzicht over de vijver.

Eten en Drinken is geopend tijdens de openingstijden van de Beeld & Geluid experience. De keuken sluit een half uur voor het museum dicht gaat.

Winkelen

Zara, H&M, Rituals, Primark en de Mango een aantal van de winkels die je vindt in het centrum van Hilversum. Combineer je dagje uit met een bezoek aan de vele winkels. Het centrum van Hilversum is makkelijk te bereiken per voet ( 10 min lopen) of met de auto ( 5 min )

Hieronder kunt u onze aanbevelingen vinden voor een gezellig middagje winkelen

Bezienswaardigheden

Naast het mediapark is er in Hilversum nog veel meer te zien en dit maakt het dagje uit compleet!

Bezoek het prachtige gemeentehuis van Hilversum of het Landgoed Zonnestraal waar u uw ogen uit zult kijken. Bent u een echte wandelaar bezoek dan Hoorneboegse heide.

Een aantal suggesties kunt u hier vinden.

Dudok wandelroute

Mediapark
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Hilversum staat bekend om zijn bijzondere architectuur. Vooral door het levenswerk van de beroemde architect en stedenbouwkundige Willem Dudok. Nergens ter wereld heeft hij meer gebouwd dan in deze stad. Zijn invloed zie je op veel plekken terug en bepaalt nog altijd de uitstraling van Hilversum.

Deze stadswandeling neemt je mee langs de mooiste en opvallendste bouwwerken van Dudok rond het centrum van Hilversum. Je kunt de route wandelend en op de fiets afleggen en de route beginnen of afsluiten waar je wilt. Volg voor de route de zeskantige ANWB-bordjes die o.a. bevestigd zijn aan lantaarnpalen.

Deze route heeft geen vast startpunt, je kunt beginnen en eindigen langs de route waar je wilt. Een handig startpunt kan bijvoorbeeld de Brandstore/VVV Gooi & Vecht op het Stationsplein 27 in Hilversum zijn, waar je een handzame z-card met route en prachtig beeldmateriaal kunt kopen.

Hier kunt u de route vinden

Hilversum natuurtoeren

Mediapark
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Langs verschillende wandelpaadjes wandel je doorheen Hilversum. Minimale uitstoot voor wie het openbaar vervoer combineert met wandelen. De wandelroute start op de parking.. Deze route kan je combineren met het openbaar vervoer. (treinstation Station Hilversum). Hou natuurlijk even halt aan de musea (Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid) langs deze route.

Hier kunt u de route vinden

Scroll naar boven