Onze gidsen

Wij stellen onze gidsen aan u voor….

Arvin Mulder

Ik ben inmiddels de gids die het langste meeloopt en kan met trots melden dat ik de Hillywood Tours al meerdere jaren met veel plezier mag doen.

Door mijn werk als gids kreeg ik de kans om door te groeien in de televisiewereld en ben ik nu werkzaam als publieksopwarmer bij programma’s zoals Zapplive, Linda’s Zomerweek en The Voice Of Holland.

Als ik niet in de studio sta geef ik graag rondleidingen aan mensen die geïnteresseerd zijn in televisie.

Martijn van den Berg

Ik heb 5 jaar lang dag televisie gepresenteerd op RTL4. Aan het begin was het best raar om een uur lang in de zwarte glazen bol van de camera een beetje gezellig te doen, maar na verloop van tijd wordt de camera je beste vriend.

Nu coach en train ik mensen en bedrijven, met de ervaring die ik in het medialandschap heb opgedaan. Televisie maken is creëren, en als u mee gaat met de tour, dan zult u daar zelf ook achter komen.

Tijdens de tour kan ik u ook wat leuke tv-weetjes verklappen, waar u waarschijnlijk nooit aan heeft gedacht.​

Mick Smits

Ik vind het erg leuk om mensen mee te kunnen nemen in de magie van televisie, het maken van televisie is het allermooiste wat er is!

Zelf ben ik acteur en heb ik rollen gehad in de jeugdseries: Brugklas, Kicke en Forever.

Het leukste aan gids zijn is dat ik elke tour ons fantastische Media Park mag laten zien.

Nick Homan

Al jaren werk ik met veel plezier in het basisonderwijs en hou ik ervan om kinderen nieuwe dingen te leren. De TV-wereld is een interessante, maar geheimzinnige, wereld die me enorm aantrekt. Het lijkt me super leuk om deze twee werelden aan elkaar te koppelen.

Graag neem ik u, van jong tot oud, mee om de geheimen van het Media Park te ontrafelen (en te laten zien) én u nieuwe dingen te leren over het ontstaan van televisie.

Tim Oortman

Mijn passie is alles wat met acteren, camera, studio en televisie te maken heeft. Daarom neem ik mensen graag mee in deze wereld; mijn wereld.

Zo is mijn favoriete plek van het Media Park het rekwisietendepot. Hier liggen oude maar ook nieuwe decorstukken van de televisie. Vrijwel alles kun je hier vinden en dat maakt het zo gaaf.

Scroll naar boven