Partners

De Hillywood Tour wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven op het Mediapark in Hilversum

Onze Partners

In het Media Park wordt bedacht en gemaakt wat je dagelijks in de media ziet. Geen wonder dus dat het park een uitzonderlijke aantrekkingskracht heeft op jong en oud. Het is een bijna magische en mysterieuze plek.

De plek waar de omroepen, zoals BNN / VARA, NOS en RTL en Talpa, hun televisieprogrammering bedenken en natuurlijk waar die immense studio’s te vinden zijn. Waar de tv-shows tot leven komen en populaire shows worden opgenomen.

Shows als The Voice of Holland, Voetbal Inside, Spuiten en Slikken, met honderden toeschouwers en soms wel duizend. Tientallen camera’s, verblindende lichten, kilometers kabels en enorme rekwisieten. De werkplaats van bekende presentatoren als Giel, Frank en Sander van 3FM en Johan Derksen van RTL.

Beeld & Geluid

Beeld & Geluid is dé plek waar media samenkomt. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten.

Studio 21

Verwonder jezelf in Studio 21. In een compleet verbouwde ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Een high-end eventlocatie, waar collega’s elkaar beter leren kennen, vakgenoten inspiratie delen en families en vrienden een onvergetelijke avond uit beleven.

Unbranded

Als decor- en experience bouwer creëert Unbranded belevingen voor entertainment, tv-decors, musea, interieurbouw, retail & bedrijfsevenementen. Met hoogwaardig decoratiewerk, interactieve techniek en een breed scala aan materialen zijn zij in staat magische ervaringen te creëren.

United

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

NEP Creative Technology

Onze broadcast services, media solutions, mensen en knowhow maken de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties ter wereld mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie.

Yellowspot

Wij brengen alle nodige (technische) disciplines bij elkaar die gezamenlijk voor de allerbeste beleving zorgen. Zien, horen, voelen en ruiken smelten zich samen tot één geweldige belevenis. Hiervoor integreren wij licht, geluid, video, geur, decor en content tot een samenwerkend geheel.

Media Park

Media Park Management is een gespecialiseerd vastgoedmanagementbedrijf dat zich richt op beheer en ontwikkeling van het commercieel vastgoed (kantoren, studio’s en overige bedrijfsruimte) op het Media Park in Hilversum.

RTL Nederland

Grote kans dat je bij RTL direct denkt aan onze tv-zenders waarmee we in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen... Zo zijn we door onze digitale activiteiten, zoals RTLXL, Buienradar, Videoland, programmawebsites en apps, een van de grootste spelers op de digitale markt.

Wattman World

Wattman World is de wereldwijde distribiteur van Wattman Trains & Trams Inc. Onze treinen zijn te vinden in meer dan 60 landen over de hele wereld en vervoeren meer dan 25 miljoen passagiers per jaar! Wattman. Be Moved

Bar Boon

Sinds 2008 zorgen wij bij BAR BOON dagelijks met veel plezier voor onze gasten. Op lokaties waar zowel wordt gewerkt als gestudeerd. BAR BOON is een plek om samen te komen, maakt niet uit met wie. Ons assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid.

De Radiofabriek

Wij maken online radio! Van branded radiostation tot specifiek themaprogramma. Van live-reportage tot radioworkshop. Van podcast tot visual radio.

Staat uw bedrijf hier
binnenkort ook tussen?

Scroll naar boven